Aanstaande Evenementen

Zutphen, Nederland
+ Google Maps
Hanzehal, Zutphen

Keesachtigen & Poolhondenshow te Zutphen Keurmeesters: Elly Weijenborg: Noorse Buhund, Groenlandhond en Russisch-Europese Laika Jos Dekker: Finse Spits, Jämthund, Karelische Berenhond, Lapinporokoira, Noorse Elandhond Grijs, Noorse Elandhond Zwart, Noorse Lundehund, Norrbottenspets, Oost-Siberische Laika, Västgötaspets, West-Sibersiche Laika en Zweedse Lappenhond Geannuleerd n.a.v. Coronacrisis. Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Meer weten »

oktober 2020

Kampioenschapsclubmatch 11 oktober 2020 – Geannuleerd n.a.v. Coronacrisis

11 oktober @ 10:00 - 17:00