Fokkers overleg 10 februari 2019

10 februari @ 10:30 - 17:00

Deze keer willen we naast het overleg over eventuele wijzigingen in de diverse VFR’s ook de lezing van Wilma Roem  houden over “Genetische diversiteit? Breed fokken, hoe je dat doet met maar een paar honden?” Deze lezing stond oorspronkelijk gepland aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering.   Aangezien de lezing dusdanig interessant en nuttig is werd al snel besloten om deze op dezelfde dag te herhalen als het fokkersoverleg. Daarbij kwam nog het feit dat een aantal mensen met de Noorse Lundehund niet aanwezig konden zijn op 3 november, waarop is  besloten deze presentatie nog een keer voorafgaand aan het fokkersoverleg te geven.

Locatie: Sport- en Cultureelcentrum HF Witte, Henri Dunantplein 4, De Bilt. Inloop vanaf 10.00 uur

10.30-12.00 uur: Presentatie stand van zaken Noorse Lundehund

12.00-13.00 uur: Pauze

13.00-14.30 uur: Presentatie “Genetische diversiteit? Breed fokken, hoe je dat doet met maar een paar honden?

14.30-17.00 uur: Bespreken voorgestelde wijzigingen VFR

De presentatie over de Noorse Lundehund is voor iedereen die daar belangstelling voor heeft bij te wonen, maar is geen verplichting. De lezing over de Genetische diversiteit is dat eigenlijk wel. Omdat we allemaal te maken hebben met kleine populaties van de rassen in Nederland en van sommige zelfs Wereldwijd.

Honden mogen mee naar binnen, mits ze rustig zijn tijdens de vergadering. Neem eventueel een bench mee, dan heb je zelf je handen vrij.

Datum:
Tijd: